Suunto Oy

Kansainvälinen yritys tarvitsee tehokasta lokalisointia

Suunnolla työskentelee nykyään yli 400 ihmistä maailmanlaajuisesti ja sen tuotteita on myynnissä yli 100 maassa. Kansainvälisenä kuluttajabrändinä Suunto tarvitsee jatkuvasti monien erilaisten tekstien lokalisointia.

Esimerkiksi tuotteiden ja niihin liittyvien mobiilisovellusten käyttöliittymät, käyttöohjeet ja markkinointimateriaalit lokalisoidaan kymmenille kielille ja kehityssyklien myötä tekstejä myös päivitetään tiheästi.

 

Delingua on tukenut Suuntoa sen rakentaessa uutta, entistä tehokkaampaa toimintamallia käännösten, lokalisoinnin ja terminologian hallintaan.

Arvostamme erityisesti delingualaisten vankkaa asiantuntemusta käännös- ja lokalisointiasioissa, heidän teknistä osaamistaan sekä mutkattomasti sujuvaa yhteistyötämme.

Uusi, entistä tehokkaampi toimintamalli

Vuonna 2021 Suunto aloitti prosessin, joka tähtäsi käännös- ja lokalisointiprosessin sekä siinä käytettävien työkalujen virtaviivaistamiseen sekä laadun, kustannustehokkuuden ja käännösten toimitusaikojen parantamiseen.

Suunto halusi kumppanikseen kielipalveluyrityksen, joka pystyy neuvomaan ja tukemaan monikielisen sisällön jatkuvassa kehityksessä ja parantamisessa.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Epic Systems Corporation

YIT Oyj

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.