Tulkkauspalvelut

Tarjoamme konferenssitulkkauksen lisäksi ammattitaitoista asioimis- ja oikeustulkkausta niin yksityiselle kuin julkiselle sektorille.

Nopean ja osaavan asiakaspalvelumme ansiosta tulkkaus voidaan järjestää tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Myös tarvittava tulkkaustekniikka, esimerkiksi tulkkauskopit laitteineen, järjestyy helposti meidän kauttamme. Mietitään yhdessä toimivin ratkaisu tulkkaustarpeisiinne!

Delingualla oli todella hyvä palvelu ja tulkkaukset menivät hyvin! Erittäin laadukas ja hyvä kokemus.

Konferenssitulkkaus

Konferenssitulkkaus takaa monikielisen kokouksesi onnistumisen.

Asiakastyytyväisyys Delinguan konferenssitulkkauksissa on huippuluokkaa. Tulkkimme ovat Euroopan Unionin instituutioissa ja muissa kansainvälisissä tehtävissä karaistuneita ammattilaisia, joiden osaamisesta olemme ylpeitä.

Asioimistulkkaus

Asioimistulkkausta, jotta ihmiset ymmärtävät toisiaan.

Kun yhteinen kieli puuttuu, tulkin avulla asiat hoituvat. Asioimistulkkauksen tavoite on, että ihmiset saavat asiansa hoidettua ja ymmärtävät toisiaan esimerkiksi eri viranomaisten luona asioidessa.

Etätulkkaus

Mahdollista tulkkaus myös virtuaali­tapahtumassa.

Tulkkauksen ei aina tarvitse tapahtua samassa paikassa kuin missä tulkattava tapahtuma järjestetään. Etätulkkauspalvelu voidaan järjestää puhelimen, videon tai erilaisten sovellusten kautta.

Tulkkaustekniikka

Tulkkauslaitteet tarpeidesi mukaan.

Autamme asiakkaitamme valitsemaan oikean tulkkaustavan ja -tekniikan niin virtuaalisiin kuin paikan päällä järjestettäviin kokouksiin ja konferensseihin.

Pyydä tarjous tai tee tilaus

Jos käsissäsi on konkreettinen käännöstarve, voit jättää tarjouspyynnön tai tehdä tilauksen heti lataamalla asiakirjat ja täyttämällä toimeksiannon tiedot. Saat meiltä yksityiskohtaisen tarjouksen tai tilausvahvistuksen lyhyen ajan kuluessa.