Kielikoulutus

Delinguan kielikoulu tarjoaa työelämän kielikoulutusta joustavasti monin eri tavoin. Asiakkainamme on pieniä ja suuria yrityksiä sekä julkishallinnon organisaatioita. Monet kielikoulumme asiakkaista ovat myös kielipalvelumme asiakasyrityksiä, joille tarjoamme kattavasti käännöksiä, tulkkauksia ja kielikoulutusta.

Olipa tavoitteena henkilöstön kielitaidon ylläpitäminen tai kohentaminen, ruotsinkielisen asiakaspalvelun sujuvoittaminen tai vaikkapa suomen kielen alkeiskurssi ulkomaalaisille työntekijöille, räätälöimme koulutuksen asiakkaan tarpeiden mukaan.

On tärkeää, että opettaja on osaava, mukava ja innostava. On myös tärkeää, että opettaja kuuntelee oppilaiden toiveita.

Yrityksellesi räätälöityä kielikoulutusta

Voiko kielen oppiminen olla tuloksellista ja mukavaa samanaikaisesti? Kyllä voi!

Tarjoamme asiakaslähtöistä ja osallistujien tarpeiden mukaan räätälöityä kielikoulutusta kaikissa kielissä ja kaikilla tasoilla. Koulutus järjestetään asiakkaan tai Delinguan tiloissa tai etäyhteyden avulla.

Pyydä tarjous tai tee tilaus

Jos käsissäsi on konkreettinen käännöstarve, voit jättää tarjouspyynnön tai tehdä tilauksen heti lataamalla asiakirjat ja täyttämällä toimeksiannon tiedot. Saat meiltä yksityiskohtaisen tarjouksen tai tilausvahvistuksen lyhyen ajan kuluessa.