Delingua

Vahvasti kotimainen, aidosti kansainvälinen.

Kaikki onnistuu

Tavoitteenamme on, että koet olevasi meille tärkeä. Panostamme asiakaskeskeisyyteen ja intohimomme on olla Suomen halutuin kumppani kaikissa kielipalveluissa. Katso brändivideoltamme, miten me välitämme asiakkaistamme.

Arvomme

Ammattimaisuus

Tarjoamme ammattitaitomme käyttöösi vastuuta pakoilematta. Ehdotamme ratkaisuja, noudatamme sovittua sekä olemme sitoutuneita kehittämään palveluamme jatkuvasti.

Empatia

Olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme. Meillä on halua ymmärtää ja joustaa tarpeen mukaan. Hyödynnämme teknologiaa, mutta teemme töitä ihmisten kanssa.

Luotettavuus

Teemme sen, minkä lupaamme, usein enemmänkin. Tartumme viipymättä toimeen, mutta emme epäröi esittää tarkentavia kysymyksiä. Meillä on kova hinku olla luottamuksesi arvoisia.

Ilo

Irtisanoudumme tylsyydestä ja pönötyksestä, sillä määräaikojen maailmaan mahtuu myös iloa ja inhimillisyyttä. Olemme vakavasti otettava, mutta emme silti liian vakavia.

Missiomme on olla asiakkaamme tärkein yhteistyökumppani kaikissa kielipalveluissa.

Katja Virtanen
CEO

Tutustu tiimiimme

Me Delinguassa olemme aikaansaavia kielialan ammattilaisia. Kovan tason osaamiseemme yhdistyy hersyvä huumori, iloinen ote ja inhimillinen asenne.

Miten voimme auttaa?

Kuulemme mielellämme kielipalvelutarpeistanne. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.