YIT Oyj

Yhteistyöllä lisää tehokkuutta ja tuottavuutta

Delingua kääntää laajasti YIT:n sisältöjä: tiedotteita, artikkeleita, dokumentteja ja sisäisen viestinnän materiaaleja. Lisäksi Delinguan tulkit ovat tulkanneet muun muassa YIT:n koulutuksissa ja työmaaneuvotteluissa.

Yhtiön viestintä tapahtuu valtaosin joko suomeksi tai englanniksi, ja käännöstarpeet ovat toiminnan hektisen luonteen takia vaihtelevia. Käännösten tekeminen katsottiin järkeväksi siirtää ulkoiselle kumppanille tehokkuuden ja tuottavuuden lisäämiseksi. Kun käännöksistä vastaa niihin erikoistunut toimija, voi YIT itse keskittyä omaan osaamiseensa – kestävän kaupunkiympäristön suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Luotettavuus on minusta avainsana. Ei tarvitse valvoa yötä ja miettiä, että tuleekohan se käännös nyt huomenna vai ei.

Pörssiyhtiönä YIT:n toiminta on välillä hyvinkin hektistä, ja tiedon on kuljettava nopeasti ja saavutettava yhdenmukaisena kaikki toimintamaat.

Avainsanana luotettavuus

Pörssiyhtiönä YIT:n toiminta on välillä hyvinkin hektistä, ja tiedon on kuljettava nopeasti ja saavutettava yhdenmukaisena kaikki toimintamaat. YIT:n viestintäpäällikkö Arja Korhonen on erityisen tyytyväinen Delinguan palvelun joustavuuteen, nopeuteen ja luotettavuuteen.

YIT:n kokemukset Delinguasta

Katso video, jossa Korhonen kertoo tarkemmin yhteistyöstä Delinguan kanssa.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme kielipalvelutarpeistanne. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.