Staart Oy

Merkityksellisesti erilainen markkinointitoimisto 

Staartin tavoitteena on rakentaa yhdessä yrityksen asiakkaiden kanssa merkityksellisesti erilaisia brändejä – brändejä, joilla on selkeä tarkoitus ihmisten elämässä ja jotka erottautuvat kilpailukentästä positiivisesti. Ratkaisut eivät rajoitu mainostoimistoille tuttuihin malleihin, vaan käytössä on myös palvelumuotoilun työkaluja. Näin lopputuloksena voi syntyä markkinoinnin ja brändityön ohella vaikkapauusi tuotetaiosallistamisen malli 

  

Yhteistyö Delinguan kanssa antaa meille mahdollisuuden käyttää aikaamme käynnissä olevien projektien muiden osien viimeistelyyn.

Uusien tarpeiden ilmaantuessa kustannusarviot saapuvat nopeasti, selkeästi hinnoiteltuina ja aikataulutettuna.

Miksi Delingua? 

Staart siirtyi käyttämään Delinguan palveluita, koska se ei ollut täysin tyytyväinen aiempiin käännöskumppaneihinsa. Ensisijainen syy uuden kumppanin etsimiseen oli aiemmin toimeksiannoissa olleet ongelmat käännösten laadussa, palvelun joustavuudessa ja aikataulujen pitävyydessä.  

Delingua auttaa Staartia, kun yrityksen asiakkaat tarvitsevat käännöksiä markkinointimateriaaleihinsa tai verkkopalveluihinsa. Käännösten aihepiirit ja kieliparit vaihtelevat loppuasiakkaiden tarpeiden mukaan. 

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.