Opa Muurikka

Kansainvälinen verkkokauppa 

Opa Muurikka tarjoaa ruoanlaiton elämyksiä sisällä ja ulkona. Laadukkaille tuotteille on kysyntää myös Suomen rajojen ulkopuolella ja kansainvälisen myynnin tukemiseksi tarvittiinkin englanninkielinen verkkokauppa. 

Seuraavana vuorossa on Pohjoismaiden valloitus ruotsin-, norjan- ja tanskankielisellä Muurikka brändisivustolla, jossa on esillä koko tuotevalikoima. Tulevaisuudessa tähtäimessä on monia muitakin maita. 

Lokalisoitu verkkokauppa on avannut meille hienoja mahdollisuuksia kansainvälisesti. Suomalaiset, laadukkaat tuotteet ovat arvostettuja ja kysyttyjä maailmalla.

Erityisesti arvostamme yhteyshenkilömme osaamista integraatiossa ja kääntämisessä.

Käännökset kätevästi integraation avulla 

Verkkokauppa on rakennettu suositulla WordPressin WooCommerce-verkkokauppaosalla, jossa tekstin kääntäminen onnistuu monikielisyyslisäosan avulla. Opa Muurikan verkkokauppakäännökset toteutettiin kätevästi WPML-integraation avulla. Integraatiossa verkkokaupan ja Delinguan järjestelmän välille muodostuu yhteys ja käännettävien sisältöjen valinta sekä valmiiden käännösten vienti sivustolle on helppoa ja nopeaa. Integraatio helpottaa myös sivuston sisältöjen päivittämistä jatkossa.

Delingua oli alusta asti mukana projektissa suunnittelemassa ja tukemassa verkkokaupan lokalisoinnin eri vaiheita. ”Delinguasta saamme kaiken tarvittavan avun kansainvälisen verkkokaupan kieliversioihin nopeasti ja luotettavasti”, Opa Muurikan CMO Jyrki Sihvonen kertoo.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.