Nordic Business Forum

Bisnesmaailman megaseminaari

Nordic Business Forum on vuosien saatossa paisunut rock-konserttimaiseksi konferenssiksi, jossa bisnesmaailman tunnetut puhujat jakavat oppejaan. Kovatasoiseen puhujakattaukseen on kuulunut muun muassa Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama, Applen perustajiin kuuluva Steve Wozniak ja Hollywood-näyttelijä George Clooney. Kaikki bisnesseminaarin yksityiskohdat on tarkkaan mietitty ja asiakaspalvelu on huippuluokkaa. Kun Nordic Business Forumin järjestämisessä on ajateltu lähes kaikkea, tarjoaa tapahtuma luonnollisesti osallistujille myös ammattimaisen simultaanitulkkauksen.

Delingua on erittäin yhteistyökykyinen ja avoin uusille ideoille ja uudelle tekniikalle.

Delinguan kanssa on helppo viestiä ja asiat sujuvat. Lisäksi he haluavat kehittyä jatkuvasti.

Yhteistyön helppous

Delingualla on ollut ilo toimia seminaarin virallisena tulkkauskumppanina kautta aikain. Nordic Business Forumin toinen perustaja Hans-Peter Siefen pitää tärkeänä, että osallistujat ymmärtävät puhujien viestin mahdollisimman hyvin. Viestin ydin on usein helpompi ymmärtää, jos puhetta voi kuunnella omalla äidinkielellään.

Siefen on erityisen tyytyväinen yhteistyön helppouteen ja Delinguan ammattitaitoon. ”On helppoa työskennellä luotettavan kumppanin kanssa. Tiedämme, että tulkit ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan, Siefen kertoo ja lisää: ”Pitkän ja saumattoman yhteistyön takana saattaakin olla Delinguaa ja NBF:ää yhdistävä tekijä: jatkuva kehitys hyvästä vielä paremmaksi.”

Avoimuus uusille ideoille

Kasvun rinnalla myös yhteistyö on laajentunut, ja Delingua on saanut olla mukana Nordic Business Forum Sweden -seminaarissa. Ruotsin tapahtumassa käytettiin ensimmäistä kertaa nykyaikaista simultaanitulkkaustekniikkaa, jonka avulla kuulijoiden vastaanottimina toimivat heidän omat älypuhelimensa. ”Delingua on erittäin yhteistyökykyinen ja avoin uusille ideoille ja uudelle tekniikalle. Yhteistyö Delinguan kanssa sujuu hyvin”, iloitsee Siefen.

Nykyään Nordic Business Forumin osallistujat tarvitsevatkin tulkkauksen kuunteluun vain täyteen ladatun iOS- tai Android-älypuhelimen ja kuulokkeet. Tulkkaus tarjotaan sovelluksella, jonka kuka tahansa osallistuja voi ladata puhelimeensa, ja palvelu on maksuton kaikille tapahtuman osallistujille.

KATSO VIDEO YHTEISTYÖSTÄ ->

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme kielipalvelutarpeistanne. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.