Kuntien Tiera Oy

Käännökset verkkoon ilman kopioimista

Kuntien Tiera uudisti vuonna 2021 verkkosivujaan ja etsi ruotsinkielisten sivujen uusituille teksteille käännöskumppania. Suomessa on paljon ruotsinkielisiä kuntaorganisaatioita, ja siksi ammattimaiset sivut molemmilla kotimaisilla kielillä ovat ehdoton edellytys koko kuntakentän palvelemiselle.

Käännöskumppaniksi valikoitui pitkään erilaisille kuntatoimijoille käännöksiä tehnyt Delingua, jonka Polylang-liitännäinen mahdollisti käännösten tekemisen ilman kopiointia ja ulkoisia tiedostoja. Tämä säästi työaikaa molemmissa päissä. Käännettävät sivut kulkivat Kuntien Tieran WordPressistä suoraan Delinguan palvelimelle ja sieltä käännettynä takaisin paikalleen uusiksi WordPress-sivuiksi.

Yhteistyömme alkoi vuonna 2021, kun tarvitsimme käännöskumppanin verkkosivu-uudistustamme varten. Käännöskumppaniksi valikoitui jo pitkään erilaisille kuntatoimijoille käännöksiä tehnyt Delingua.

Tiedämme saavamme Delingualta laadukasta ja ammattimaista käännösapua nopeisiinkin tarpeisiin.

Asiakastarinoita, artikkeleita ja muita käännöstarpeita

Ensimmäisen isomman verkkosivurupeaman jälkeen Delingua on huolehtinut Kuntien Tieran juoksevista käännöstöistä sitä mukaa kun niitä on tullut. Käännökset on tällöinkin hoidettu sivuille rakennetun linkin kautta, joka luo ne suoraan WordPressiin paikalleen. Kerran luotu yhteys WordPressistä onkin maksanut asennuksesta aiheutuneen pienen vaivan moninkertaisesti takaisin.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.