Kotipizza Group

Monipuolinen kielipalvelukumppani

Delingua on toiminut Kotipizza Groupin kielipalvelukumppanina useiden vuosien ajan. Ennen kuin Kotipizza Groupista tuli osa Orklaa, yhtiö oli neljä vuotta Helsingin pörssissä. Tuona aikana Kotipizza Groupilla oli sijoittajia ympäri Eurooppaa, joten omistaja- ja sijoittajaviestinnän täytyi olla lähtökohtaisesti monikielistä. Delingua toimi Kotipizza Groupin kumppanina monenlaisissa kielipalvelutarpeissa vuosikertomusten kääntämisestä yhtiökokousten tulkkaamiseen.

Ammattilaisten apu takaa tehokkuuden ja laadun.

Monikielinen viestintä tukee ruokaturvallisuutta Kotipizza Groupissa.

Kriisiviestinnän käännöspalveluja

Vuonna 2020 koronaviruspandemia vaikutti ravintola-alaan voimakkaasti. Alaa koskevat rajoitukset ja turvatoimet ovat luoneet runsaasti viestintätarpeita Kotipizza Groupille.

”Olemme tarvinneet kriittisen tärkeitä turvallisuuteen liittyviä sisäisiä ja ulkoisia materiaaleja usein nopealla aikataululla. Siinä Delingua on toiminut hyvänä kumppanina ja osaltaan helpottanut kriisinhallintaa ja koronasta selviytymistä meillä ketjuohjauksessa ja ravintoloissamme”, Isokangas sanoo.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.