Eezy Oyj

Delingua strategisena kumppanina

Eezyn liiketoiminta on monimuotoista, ja yrityksellä on jatkuva halu varmistaa asiakaspalvelun viestinnällinen laatu niin suomeksi kuin muillakin kielillä. Pörssiyhtiönä käännöstarpeet tulevat monesti nopealla aikataululla, ja Eezylle on tärkeää voida luottaa huippulaadukkaaseen käännöstyöhön kiireisissäkin toimeksiannoissa. 

Näistä lähtökohdista Eezy etsi aikoinaan laadukasta käännöskumppania. Tärkeää oli löytää strateginen kumppanuus, jossa yhteistyön sujuvuus ja laatu olivat päävalintakriteereitä. Käännöstoimiston toimintatavalta Eezy kaipasi dynaamista yhteistyötä sekä ketterää käännöstyöskentelyä nopeassa maailmassa. Viestinnällisesti tavoitteena oli myös yhteneväinen käännösmaailma, jossa termit ja tyyli sopivat yhtiön brändiin. 

 

 

Laatu ja tehokkuus korostuvat Delinguan työskentelyssä.

Nukun yöni paremmin, kun tiedän voivani luottaa käännöskumppanin ammattitaitoon tilanteessa kuin tilanteessa.

Laatu ja tehokkuus korostuvat

Delingua toimii Eezyn käännöskumppanina erilaisissa käännöstarpeissa, kuten tiedote-, sopimus- ja ohjekäännöksissä sekä verkkosivukäännöksissä. Yhteistyömalli sopii Eezyn nopeatempoiseen toimintaympäristöön. Viestintä- ja markkinointijohtaja Hanna Lehto iloitsee erityisesti siitä, että aikataulukuittaukset saapuvat välittömästi ja käännökset toimitetaan monesti jopa ennen annettua määräaikaa. Eezy on ollut myös tyytyväinen siihen, että käännökset ovat olleet laadukkaita ja käännösmuistien avulla sanasto sekä termistö ovat vastanneet yrityksen viestinnällistä kulmaa.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.