Carina Blomqvist Design

Kansainvälinen verkkokauppa

Carina Blomqvist Designin kaltaiselle pienyritykselle verkkokauppa on paitsi elinehto myös erinomainen mahdollisuus saada omia tuotteita laajemman yleisön ulottuville. Kansainvälisen verkkokaupan mahdollistamiseksi sivusto on kuitenkin oltava tarjolla suomen ohella ainakin englanniksi.

Carina Blomqvist Design päätyi uusimaan oman verkkosivustonsa ja verkkokauppansa syksyllä 2020. Alustaksi valittiin WordPress ja verkkokauppa-alustaksi sen lisäosa WooCommerce, joka on maailman suosituin verkkokauppa-alusta. Delingua valittiin lokalisoimaan koko uudistettu sivusto verkkokauppoineen englanniksi.

Kansainvälisen verkkokaupan mahdollistamiseksi sivusto on oltava tarjolla suomen ohella ainakin englanniksi.

Verkkokauppakäännökset sai Delingualta todella helposti! Käännös oli sujuva ja valmiiksi optimoitu hakukoneita varten.

WordPress-käännökset helposti

WordPress-sivuston kääntäminen voidaan toteuttaa useilla eri monikielisyyslisäosilla. Yksi käytetyimmistä lisäosista on WPML (WordPress Multilingual Plugin), jonka Carina Blomqvist Designin verkkopalvelun suunnittelija oli myös valinnut käännöslisäosaksi. Lisäosan avulla asiakkaan sivuston ja Delinguan järjestelmän välille syntyy yhteys, jonka avulla käännettävien sisältöjen valinta sekä valmiiden käännösten vienti takaisin sivustoon sujuvat helposti. Myös sivuston päivitykset on jatkossa helppo toteuttaa.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.