VR Group

Vastuullinen palveluyritys

Myyntikanavien uudistus toi tullessaan mittavan uusien sisältöjen käännöstyön. Delingua on kääntänyt ruotsiksi ja englanniksi VR Matkalla -sovelluksen tekstejä, uuden vr.fi-sivuston sisältötekstejä, verkkokaupan putken asiakasta ohjaavia UX-tekstejä, lippuautomaatin tekstejä sekä muita VR:n uusien myyntikanavien mukanaan tuomia sisältöjä, kuten uusia sähköpostipohjia.

”Olemme tehneet yhteistyötä nyt parisen vuotta tämän projektin parissa, ja tänä aikana Delingua on kääntänyt meille huikean määrän sisältöjä. Aloitimme yhteistyömme käymällä läpi yhdessä terminologiaamme sekä tone of voicea eli äänensävyämme, ja tämän jälkeen työhön on kuulunut monipuolista kääntämistä”, kertoo sisältöstrategi Jutta Kupias. Suurin haaste uudessa sisällöntuotannossa on ollut löytää tasapaino selkeyden ja entistä rennomman äänensävyn välille. Myyntikanavauudistuksen myötä VR nimittäin hyppäsi kauaksi vanhasta tone of voicesta kohti rennompaa ja selkeämpää kieltä. ”Kaupan ostoputken tekstien tulee olla lyhyitä ja selkeitä, sovelluksen tekstien rentoja ja aina mahdollisimman lyhyitä. Sen sijaan sisältösivuilla, kuten vaikkapa lapsiperheille suunnatulla sivulla, sisältöjen tulee olla samaan aikaan sekä selkeitä että uuden äänensävymme mukaisia eli asiakasta opastavia ja ilahduttavia.”

Delingua on auttanut meitä uusien myyntikanaviemme ja uuden äänensävymme rakentamisessa ruotsiksi ja englanniksi. Ei mikään pikku juttu, jos miettii VR:n kokoista brändiä!

Erityiskiitoksen haluamme antaa joustavuudelle nopeissakin käännöstarpeissa.

Mukana myyntikanavien uudistuksessa

”Delingua on suoriutunut tästä mittavasta urakasta upeasti. Erityiskiitoksen haluamme antaa joustavuudelle nopeissakin käännöstarpeissa. Kiitämme myös kärsivällisyydestä, tekstien ja termien hiominen juuri oikean fiiliksen luomiseksi ei ole helppoa – etenkään kun aina ollut kiire ja käännöstarve on ollut valtava!”

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.