Uudenkaupungin kaupunki

Hurmaava Uusikaupunki 

Merellisestä Uudestakaupungista on moneksi. Voit aistia kaupungissa niin eteläeurooppalaisen rantakaupungin tunnelman kuin uppoutua kauniiseen historialliseen puukaupunkimiljööseen. Näkemistä ja tekemistä riittää moneen makuun. 

Länsirannikon pikkukaupunki on kuin varjeltu salaisuus, sillä turistien täyttäessä monet muut kesäkaupungit todelliset tietäjät matkaavat Ukiin. Uudestakaupungista voit löytää muun muassa koko Suomen erikoisimmat nähtävyydet, parhaat sokerimunkit tai erikoisimmat suomalaiset sanonnat (”Ei mittä, hei”).

Olemme todella tyytyväisiä yhteistyöhön Delinguan kanssa.

Yhteistyö Delinguan kanssa on sujuvaa ja luotettavaa.

Ukilainen elämäntapa verkossa – myös englanniksi 

Uudenkaupungin kaupungin elinkeinopalvelut on julkaissut maaliskuusta 2021 alkaen Ukilife.fi verkkolehteä, jossa tuodaan esiin uusikaupunkilaisten asumista ja elämäntapaa. Sivuston sisällöt on suunnattu paitsi nykyisille asukkaille myös tuleville uusikaupunkilaisille.  

Tärkeänä kohderyhmänä ovat myös vieraskieliset asukkaat, joten valtaosa sivuston artikkeleista julkaistaan sekä suomeksi että englanniksi. ”Kaksikielisellä julkaisulla tavoitamme laajemman yleisön ja voimme tutustuttaa uudet asukkaat pikkukaupungin sykkeeseen”, toteaa elinkeinojohtaja Jarkko Heinonen. 

Delingua kääntää viikoittain useita verkkolehden artikkeleita englanniksi. Uudenkaupungin elinkeinopalvelut on hyvin tyytyväinen sujuvaan ja luotettavaan yhteistyöhön.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.