Työterveyslaitos

Hyvinvointia työstä

Työtisläisiä on yhteensä noin 500, ja he kehittävät hyviä työyhteisöjä ja turvallisia työympäristöjä yhdessä asiakkaidensa kanssa sekä tukevat asiakkaiden työntekijöiden työkykyä. Työterveyslaitoksen tavoitteena on tehdä suomalaisesta työelämästä maailman parasta.  

Delinguan kanssa on ilo asioida, kun tiedän saavani nopean vastauksen ja lähes yhtä nopean toimituksen.

Palvelu toimii Delingualla erittäin hyvin ja joustavasti, ja TTL:n asiantuntijat ovat olleet tyytyväisiä myös käännöslaatuun. 

Pitkäaikainen kumppani

Delingua on toiminut Työterveyslaitoksen palveluntarjoajana jo kymmenen vuoden ajan. Delingua toimittaa Työterveyslaitokselle käännöksiä suomesta englanniksi ja ruotsiksi ja näistä kielistä suomeksi. Lisäksi Delingua tarjoaa Työterveyslaitokselle ruotsin kielenhuoltoa.

Työterveyslaitoksen asiantuntijat tilaavat työn suoraanDelingualtaja sopivat toimitusajan. Työt käsittävät mm. tieteellisten artikkeleiden kielentarkistusta ja tiedotteidenja nettisivujenkääntämistä. Palvelu toimiiDelinguallaerittäin hyvin ja joustavasti. Pääsääntöisesti asiantuntijat ovat olleet tyytyväisiä myös käännöksiin. 

  

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.