Stromma Finland

Miellyttäviä elämyksiä Helsingissä 

Kiertoajelut busseilla ja laivoilla, opaspalvelut sekä tilauskuljetukset maalla ja merellä ovat Stromman toiminnan keskeinen painopiste. Yritys palvelee sekä yksittäisiä asiakkaita että ryhmiä. Lisäksi Stromma Finland julkaisee HelsinkiThisWeek.com-kaupunkiopasta ja tuottaa Helsinki Card -kaupunkikorttia. Stromma Finland on osa Stromma-ryhmää, joka toimii 14 kaupungissa Pohjois-Euroopan alueella.  

Delinguan kanssa yhteistyö on mutkatonta ja nopeaa.

Laaja kielivalikoima on tärkeää, sillä käännöksiä tarvitaan esimerkiksi kiinaksi ja japaniksi.

Laatu ja nopeus ratkaisevat 

Strommalle on tärkeintä tehdä käännösasioissa yhteistyötä nopean ja laadukkaan käännöstoimiston kanssa. Myös laaja kielivalikoima on tärkeää, sillä käännöksiä tarvitaan esimerkiksi kiinaksi ja japaniksi. Käännöstarpeet ilmenevät usein varsin lyhyellä varoitusajalla, sillä matkailupalveluntarjoajana Stromman on reagoitava vieraskielisten asiakkaiden tarpeisiin nopeasti – juuri silloin, kun asiakas on Helsingissä. Koska asiakkaat tulevat maailman joka kolkasta ja puhuvat äidinkielenään lukuisia eri kieliä, käännösten laadun on oltava hyvä.  

Markkinoinnin käännöksiä usealla kielellä 

Delingua toimii Stromman pääasiallisena käännöskumppanina. Stromma käännättää Delingualla markkinointi- ja myyntimateriaalien tekstejä lukuisille eri kielille. Esimerkiksi vuosittainen Helsinki Card Guidebook ja kahden vuoden välein julkaistava Helsingin ja Uudenmaan museot -esite tehdään vuodesta toiseen yhteistyössä Delinguan kanssa.  

Stromma arvostaa Delinguassa erityisesti hyvää asiakaspalvelua ja nopeutta niin tilausvahvistuksissa kuin itse käännösten toimitusajoissa. Myös käännökset ovat tasalaatuisia ja ammattitaidolla tehtyjä.   

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme kielipalvelutarpeistanne. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

 

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.