Sininen Härkä Oy

Kokonaisvaltainen digitoimisto 

Sininen Härkä tarvitsee jatkuvasti laadukkaasti käännettyä sisältöä asiakkaidensa verkkosivustoja ja -kauppoja sekä digimarkkinointikampanjoita varten. Yritys suhtautuu intohimolla asiakkaidensa sisältöihin aina avainsanatutkimuksesta lauserakenteiden muotoiluun ja hakukoneoptimointiin, ja sille on tärkeää, että sisältöön panostetaan myös niillä kielillä, joihin oma osaaminen ei riitä. Sininen Härkä myös edellyttää yhteistyökumppaneiltaan hakukonenäkyvyyteen ja myynnin kasvattamiseen liittyvää osaamista.

Laadukasta ja joustavaa kääntämistä sekä hakukoneoptimointia yhteistyössä.

Meille on tärkeää, että molemmin puolin on tiedossa selkeä prosessi, miten edetään.

Yhteisenä intohimona myynnin kasvattaminen

”Delinguan kanssa yhteistyö on ollut helppoa ja toimivaa”, toimitusjohtaja Nico Härkönen kertoo. ”Meille on tärkeää, että molemmin puolin on tiedossa selkeä prosessi, miten edetään. Näin pystymme myös tiedottamaan asiakkaitamme ja tiedämme, että aikataulut ja hinnat pitävät.” Sininen Härkä pitää Delinguan käännöksiä laadukkaina, ja niissä on otettu huomioon yrityksen toivomia asioita. ”On ollut myös hienoa huomata, että jokainen käännöstyö voidaan toteuttaa joustavasti tilanteen ja toiveiden mukaisesti”, Nico Härkönen lisää.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.