Seger Marketing Oy

Asiakkaan asialla

Seger Marketingilla oli kunnia toteuttaa Jokipiin Pellavan 100-vuotisjuhlavuoden uudet verkkosivut ja verkkokauppa. Sivustolla Jokipiin Pellavan haluttiin brändätä modernina kotimaisena pellavatuotteiden liikelahjatoimittajana, ja yrityksen hieno tarina haluttiin välittää myös kansainväliselle yleisölle. Siksi sivusto piti lokalisoida myös englanniksi.

”Olen itse aiemmin työskennellyt käännösalalla yli vuosikymmenen ajan, joten tiesin, minne ottaa yhteyttä, kun asiakkaani Jokipiin Pellavan verkkosivuston käännös tuli ajankohtaiseksi”, Anja Kurjenluoma Seger Marketingista sanoo.

Olen itse aiemmin työskennellyt käännösalalla yli vuosikymmenen ajan, joten tiesin, minne ottaa yhteyttä, kun asiakkaani Jokipiin Pellavan verkkosivuston käännös tuli ajankohtaiseksi.

Delingua on aina ollut tunnettu laadukkaista käännöksistään ja hyvästä asiakaspalvelustaan. Ja näitä molempia saimme, kun yhteistyö varmistui ja eteni varmasti maaliin saakka.

Monikielisyyttä integraation avulla

Jokipiin Pellavan WooCommerce-verkkokaupan tekstien käännös toteutettiin monikielisyyslisäosan avulla. Delinguan lokalisointipäällikkö toimi Seger Marketingin tukena lisäosan käyttöönotossa, minkä jälkeen käännettävät tekstit siirtyivät suoraan Delinguaan ja myöhemmin käännettyinä takaisin paikoilleen Jokipiin Pellavan sivustolle. Jokipiin Pellavan tehtäväksi jäi käännöksen hyväksyminen ennen verkkokaupan englanninkielisen version julkaisua.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.