Molok Oy

Se aito ja alkuperäinen syväkeräysratkaisu 

Molok Oy:llä on lukuisia jälleenmyyjiä ympäri maailmaa. Aiemmin tarvittavat käännökset jätettiin teetettäviksi maahantuojien kohdemaissa. Ratkaisu oli sinänsä kustannustehokas, mutta aikaa käännösten saamiseen kului usein aivan liikaa ja niiden perääminen oli niin ikään työlästä.  

Siksi Molok päätti keskittää kaikkien kielten käännöstilaukset yhdelle toimijalle, joka toisi jämäkkyyttä aikatauluihin ja vähentäisi yrityksen omaa hallinnnointityötä. Tämä toki kielikäännöksien tasosta tinkimättä.

 

 

Omaa aikaamme on säästynyt tärkeämpään tekemiseen kuin käännösten peräämiseen.

Käännättäminen Delingualla on ollut sujuvaa ja mutkatonta.

Jämäkkyyttä aikatauluihin 

”Käännättäminen Delingualla on ollut sujuvaa ja mutkatonta”, Anne Huhtala sanoo ja lisää, että nyt henkilöstön omaa aikaa on säästynyt tärkeämpään tekemiseen kuin käännösten peräämiseen. Onkin ollut positiivinen yllätys, miten paljon tehoa omaan tekemiseen voi saada hyvän käännöskumppanin kanssa. ”Onkin paljon mukavampaa, kun voi asioida yhden tutun kumppanin kanssa sen sijaan, että itse käyttää paljon aikaa koordinointiin. Samoin oman erikoisalamme termit otettiin nopeasti haltuun.” 

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.