Faros & Com Oy

Ketterä ja nopea

Oman haasteensa käännösyhteistyölle asettavat Faros & Comin omien asiakkaiden muuttuvat aikataulut. Siksi käännöskumppanilta tarvitaan poikkeuksellista joustoa aikataulujen suhteen.

Delinguan asiakaspalvelu on ollut Faros & Comin mielestä erityisen hyvää: vastaukset kysymyksiin sekä itse käännökset on aina saanut nopeasti. Delingua onkin osoittautunut luotettavaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi.

 

Delingua toteuttaa verkkokurssien käännöstyöt ketterästi ja laadukkaasti toimintamme edellytykset sekä kansainvälisten asiakkaittemme vaatimukset huomioiden.

Delingua on selvinnyt erikoisalojen sanastoista hyvin ja aina tarvittaessa taipunut myös uuteen terminologiaan.

Laadukasta käännöstyötä useilla kielillä

Faros & Comin käännöksissä kieliparit eivät aina ole ne tavallisimmat. Euroopan kielten lisäksi verkkokursseja on käännetty mm. arabian, persian, somalian, kurdi-soranin, darin ja kiinan kielille. Delingualta tulleet koulutussisältöjen käännökset ovat olleet selkeitä ja pedagogisesti verkkokursseille sopivia.

Haastetta riittää myös terminologiassa, sillä Faros & Comin asiakkaat toimivat monenlaisilla toimialoilla. Delingua on kuitenkin selvinnyt erikoisalojen sanastoista hyvin ja aina tarvittaessa taipunut myös uuteen terminologiaan.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.