Remedy Entertainment Oy

Kieli auttaa sopeutumaan

Remedyn työkieli on englanti, mutta monet Suomeen saapuvat haluavat kuitenkin oppia suomen kielen alkeet. Työntekijät ovat kertoneet, että vaikeimpia asioita ovat kaupassa käynti ja oikeiden tuotteiden löytäminen. Remedy haluaa helpotta ulkomaisten työntekijöidensä sopeutumista mm. tarjoamalla mahdollisuuden kielen oppimiseen. ”Tätä mahdollisuutta tarjoamme sekä työntekijöillemme että heidän puolisoilleen”, Remedy Entertainment Oy:n HR Director Mikaela Öberg-Mattila kertoo.

Remedyn suomen kielen kursseilla ei keskitytä työhön liittyvään terminologiaan, vaan käydään läpi sellaisia asioita, jotka auttavat Suomeen sopeutumisessa. Kulttuuriin tutustuminen auttaa viihtymisessä, ja suomen kieli on oleellinen osa kulttuuria. ”Lisäksi ulkomaalaisille työntekijöille tarjotaan myös muita palveluita, jotka auttavat tuntemaan Suomea ja sen kulttuuria sekä viihtymään töissä ja Suomessa ylipäätään”, Öberg-Mattila toteaa.

Palaute Delinguan koulutuksista on ollut hyvää.

On tärkeää, että opettaja kuuntelee oppilaiden toiveita ja pystyy räätälöimään tunnit sen mukaisesti.

Osaava ja innostava opettaja

Öberg-Mattilan mielestä on tärkeää, että opettaja on osaava, mukava ja innostava. On myös tärkeää, että opettaja kuuntelee oppilaiden toiveita ja pystyy räätälöimään tunnit sen mukaisesti. Remedyn työntekijöiden koulutuksista saatu palaute tukee tätä ajatusta.

Lue muita asiakastarinoita

Ruotsin EU-puheenjohtajakausi

Suunto Oy

Epic Systems Corporation

Sovitaanko tapaaminen?

Kuulemme mielellämme organisaatiosi kielipalvelutarpeista. Jätä meille viesti, niin olemme yhteydessä mahdollisimman pian.

Jos haluat pyytää tarjouksen tai tilata heti, voit tehdä sen tästä.